Proraso Tıraş Kremi - Okaliptüs Yağı - 150 ml
Proraso Tıraş Kremi - Okaliptüs Yağı - 150 ml
Proraso Tıraş Kremi - Okaliptüs Yağı - 150 ml
Bakım Ürünleri400410Proraso Tıraş Kremi - Okaliptüs Yağı - 150 ml

Proraso Tıraş Kremi - Okaliptüs Yağı - 150 ml (400510)

Marka : Proraso
Fiyat : ₺199,00(KDV Dahil)
₺25,07 'den başlayan taksitlerle

Proraso Tıraş Kremi - Okaliptüs Yağı ve Mentollü ( 150 ml )

 

* Saat 15:00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. 

ADET :
Sıcak üretim tekniği ile üretilmekte olan  Tıraş Kremi olgunlaşması için 3 gün beklenmektedir. Böylelikle yoğun ve kremsi bir sabun haline gelip,  Proraso Tıraş fırçası yardımıyla zengin ve yumuşak bir  köpük oluşuyor.  Serinlik ve ferahlık; Üç kuşak boyunca İtalyanların tercihi, mükemmel klasik bir tıraş için, konsantre kremsi sabun kusursuz bir seçim.
 
Kullanım; 2 cm kadar tıraş kremini nemli bir fırçanın ortasına sıkın, dairesel hareketlerle yumuşak, yeterli köpük oluşuncaya kadar yüzünüze uygulayın.  Bu sakalınızı yumuşatıp tıraş öncesi iyi bir hazırlık olacak.
OKALİPTÜS YAĞI: Canlandırır, iyileştirir 
MENTOL: Serinletir ve canlandırır 
Tüm sakal ve cilt için. 
Paraben, Silikon,  Mineral yağ, SLS, Yapay renklendirici içermez. 

  

  

Marka Hakkında 

1908'de Ludovice Martelli tarafından kurulan Proraso'nun tıraş ürünleri hala bugün Floransa'da 3.kuşak Martelli ailesi tarafında aynı titizlikle ve geleneksel çalışma ile devam etmektedir. Neredeyse yüz yıldır var olan marka, 3 nesildir tıraş sanatını günlük keyifli bir rutine çevirerek kendisini de İtalyan tarihinin bir parçası haline getirmiş. Proraso için tıraş bir sanattır, her erkek için tıraş keyifli ve günlük bakım haline gelmeli. 

O gün de bugün olduğu gibi müşterilerine en kaliteli ürünleri ve en yakın tıraş deneyimini yaşatmaya çalışmış ve bunun meyvelerini kısa sürede almış. Proraso ürünleri o günlerden bugüne şekil olarak çok değiştiyse de içerik olarak pek değişmemiş, ürünler hala doğal içerikler kullanılarak geleneksel metotlara bağlı kalarak özenle üretilmekte. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR