Eau de Cologne - Azure Lime
Eau de Cologne - Azure Lime
Eau de Cologne - Azure Lime

Eau de Cologne - Azure Lime (400771)

Marka : Proraso
Fiyat : ₺799,00(KDV Dahil)
₺100,66 'den başlayan taksitlerle

Eau de Cologne - Azure Lime ( 100 ml )

* Saat 15:00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. 

ADET :
Proraso Azure Lime Kolonya, tüm dünyaca tanınan İtalyan Proraso firmasının özel olarak tasarladığı yeni EdC serisi ürünüdür. Adına kolonya denilse de bu ürün kolonyanın çok ötesinde, parfüme daha yakın bir üründür. Limon ve Portakalın tazeliği ile nanenin buzlu, soğuk baharat notalarını harmanlar. Ardıç meyvesinin zengin tütsü kokusuyla cildinize ferahlık verecektir..  

  

Marka Hakkında 

1908'de Ludovice Martelli tarafından kurulan Proraso' nun tıraş ürünleri hala bugün Floransa'da 3.kuşak Martelli ailesi tarafında aynı titizlikle ve geleneksel çalışma ile devam etmektedir. Neredeyse yüz yıldır var olan marka, 3 nesildir tıraş sanatını günlük keyifli bir rutine çevirerek kendisini de İtalyan tarihinin bir parçası haline getirmiş. Proraso için tıraş bir sanattır, her erkek için tıraş keyifli ve günlük bakım haline gelmeli. 

O gün de bugün olduğu gibi müşterilerine en kaliteli ürünleri ve en yakın tıraş deneyimini yaşatmaya çalışmış ve bunun meyvelerini kısa sürede almış. Proraso ürünleri o günlerden bugüne şekil olarak çok değiştiyse de içerik olarak pek değişmemiş, ürünler hala doğal içerikler kullanılarak geleneksel metotlara bağlı kalarak özenle üretilmekte. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR